dimecres, 25 de abril de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Gerro d’aigua freda pel cas Óscar Sánchez

Óscar Sánchez | Foto: Plataforma

Óscar Sánchez, el veí de Montgat condemnat a 14 anys de presó a Itàlia, acusat d’un delicte de tràfic de drogues, continuarà empresonat després de la vista d’apel·lació que es va celebrar dimecres passat 7 de desembre a Nàpols.

Nou peritatge

La jutgessa del cas ha decidit sol·licitar un tercer peritatge de veu doncs considera que els peritatges del maig passat i el nou que s’ha aportat – que es contradiuen – no són definitius. Segons les proves aportades per la policia espanyola, Sánchez està empresonat per error en haver patit una suplantació d’identitat per part d’un mafiós uruguaià que actualment compleix condemna a les Canàries per un altre cas.

Reacció a Montgat

Aquesta decisió judicial, que Montgat ha rebut de nou com un gerro d’aigua freda, pot allargar entre dos i tres mesos la possible llibertat condicional d’Óscar Sánchez, segons diverses fonts, que era el que esperaven els familiars i amics que també van acudir a la vista d’apel·lació, a Itàlia.

Malgrat tot, els membres de la plataforma de suport a Óscar Sánchez han avançat que continuaran treballant per aconseguir la seva llibertat i han reclamat un suport urgent per part del Govern espanyol perquè consideren que un ciutadà innocent continua empresonat. A hores d’ara, Óscar Sánchez porta un any i mig a la presó.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per