Impulsen el Tiquet Turístic Maresme | Diari Maresme where to buy differin in philippines can you buy dapoxetine in australia buy nexium 20mg uk viagra canada cheapest xenical online cheap
divendres, 22 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Impulsen el Tiquet Turístic Maresme

Foto: Rodalies Catalunya

Rodalies de Catalunya està oferint als seus clients un nou producte: el Tiquet Turístic Maresme, un bitllet que inclou el viatge d’anada i tornada amb tren des de qualsevol estació de la xarxa de Rodalia a qualsevol estació del Maresme. El tiquet també inclou descomptes en alguns establiments dels municipis maresmencs.

Guia

Paral·lelament, i per donar a conèixer aquesta iniciativa, s’ha distribuït una guia a totes les estacions de Rodalia de Barcelona on els usuaris poden trobar rutes i punts “ineludibles” a visitar al Maresme. També hi ha una llista dels establiments que ofereixen algun tipus de promoció o descompte a les persones que hagin adquirit el Tiquet Turístic Maresme.

La mateixa guia informa que el Maresme “és una comarca per visitar tot l’any, combina la riquesa d’una zona turística reconeguda internacionalment, amb platges de bellesa mediterrània, la cultura, la gastronomia i les tradicions de les seves festes populars amb el verd dels tres parcs naturals”. També recorda que la línia R1 de Rodalies de Catalunya, la primera línia fèrria de la península Ibèrica, connecta la major part de les poblacions del Maresme, entre sí i amb el centre de Barcelona.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per