where to buy unique hoodia in south africa buy micardis hct where can i buy retin a online seroquel cheap prices generic sildenafil online uk
diumenge, 22 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Jordi Carbonell, nou president d’ERC Malgrat

Foto: ERC Malgrat

La militància republicana de Malgrat de Mar ha escollit Jordi Carbonell com a nou president del partit al municipi, en un congrés local celebrat aquest dijous 30 de juny al vespre a la seu del partit. Carbonell substitueix a Ramir Roger, qui ha estat president de la secció local durant els últims 4 anys.

Objectius

En les seves primeres declaracions com a president, Carbonell s’ha marcat com a objectiu per als propers 4 anys “augmentar la presència del partit al municipi i treballar amb el grup municipal per tal de fer més fàcil el dia a dia dels ciutadans i ciutadanes de Malgrat”. El nou president d’ERC Malgrat també ha agraït la “feina feta” a l’executiva sortint i al grup municipal dels darrers quatre anys “per la seva dedicació al partit i al servei del poble de Malgrat”.

Nova executiva

L’executiva proposada per Carbonell queda formada per Eduard Pérez com a secretari d’organització, Joan Buch com a tresorer, Ramon Lloveras com a secretari, Xavier Roger com a secretari de comunicació i premsa i portaveu de les JERC, Teresa Verdaguer com a secretària de política municipal, Obdúlia Cuatrecases com a portaveu del Grup Municipal, i Guillem Martínez, Ramir Roger i Jordi Bayarri com a vocals.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per