buying sildenafil online uk kamagra online celexa mail order best place to buy viagra in the uk can u buy doxycycline online
divendres, 17 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La suposada trama Urdangarin arriba a Mataró

Ajuntament de Mataró | Foto: Diari Maresme

Al marge de les ja conegudes activitats a les Illes o la Comunitat Valenciana, el diari El Mundo assegura aquest dilluns que l’Instituto Nóos, presidit per Iñaki Urdangarin, també hauria estès els seus tentacles a grans companyies i a nombrosos ajuntaments i governs autonòmics com, per exemple, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Mataró. Segons aquesta informació, el consistori mataroní hauria contractat els serveis de Nóos l’any 2005 fent servint la fórmula de contractes menors, eludint el preceptiu concurs públic.

Àmbit privat

A més, en l’àmbit privat, Telefónica, Aceralia i la SGAE, entre d’altres empreses, haurien pagat per l’assessorament de millora de la seva imatge. La societat d’autors hauria desemborsat fins a 400.000 euros, segons informa El Mundo. Per altra banda, l’Instituto Nóos hauria treballat també per a equips de futbol, com el València o el Vila-real. Per aquest darrer club, aquest rotatiu informa que l’institut hauria elaborat un informe de només deu pàgines per un import total de 690.000 euros, gairebé 70.000 euros per pàgina.

1 comentari per a “La suposada trama Urdangarin arriba a Mataró”

  1. carmen ha dit:

    Es no hay un palmo de limpio en este paìs, aqui todo el mundo chupando del dinero publico, y nadia en prisión . Que verguenza, en Mataró la paga que tengan que cobrar los concejales por Navidad, que la dediquen a liquidar deuda del Ajuntamiento. Que ya esta bien de tando expolio.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per