buy depo provera injection online online clomid prescription buy doxycycline for dogs finasteride online reddit buy zovirax capsules
dilluns, 24 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Lluita comarcal contra el mosquit tigre

Mosquit tigre | Foto: viquipèdia

Premià de Mar serà el primer municipi maresmenc on es farà la primera aplicació de larvicides en els embornals sifònics, els llocs que per les seves característiques són triats pels mosquits tigre per a la posta d’ous. Segons fonts del Consell Comarcal del Maresme (CCM), a partir d’aquest dilluns 30 de maig una empresa especialitzada iniciarà aquesta actuació als municipis de la comarca que ho han sol·licitat. El Consell Comarcal, que assumeix el 100% d’aquesta primera actuació, hi destina un total de 9.000 euros.

Fases

La primera fase consistirà en l’aplicació d’aquest larvicida que impedeix l’eclosió de les cries. La segona i la tercera reposició haurà de ser assumida per cada consistori, tot i que el CCM facilitarà els grànuls per als tractaments, els materials d’aplicació i la formació específica que requereixen les brigades municipals.

La plaga

El mosquit tigre, després d’haver colonitzar el Barcelonès i el Vallès Occidental, s’ha disseminat per tots els municipis del Maresme. Fonts del Consell Comarcal assenyalen que ha creat aquest Servei comarcal de suport “conscients que només es pot lluitar contra la plaga a partir d’una estratègia conjunta“. L’objectiu és que amb la implicació dels ajuntaments, que són qui en tenen la competència, dissenyar actuacions que ajudin a frenar la plaga.

D’altra banda, a través del web del Consell Comarcal del Maresme s’anirà actualitzant el calendari d’actuacions fins a finals de juny, que és quan es preveu que finalitzarà aquesta primera fase.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per