dijous, 15 de març de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

malgratconfidencial.cat sortirà en paper

El diari digital malgratconfidencial.cat està treballant actualment per a oferir la seva capçalera digital en format paper, com “una eina de comunicació que se sumarà a la ja existent a internet”. Segons avança el seu director, Albert Serrano, aquesta iniciativa “reneix amb l’objectiu d’apropar-se a aquell sector de la població que no accedeix al diari a través de la xarxa”.

D’altra banda, la versió impresa de malgratconfidencial.cat es constituirà com una plataforma de promoció del mateix diari i una via de publicitat més per als seus anunciants i patrocinadors.

Gratuït

Els responsables del nou mitjà en paper ja n’han avançat algunes dades com, per exemple, el tiratge d’exemplars: “es preveu fer-ne més d’un miler, a tot color, i seran gratuïts, és a dir sense cap cost per als lectors”. El nou format sortirà al carrer a finals de cada mes i recollirà algunes de les notícies i informacions més destacades, aparegudes prèviament en la seva versió a internet. Serrano ha informat a Diari Maresme que “l’objectiu és que el primer número surti a finals del proper mes de setembre“.

Segons les dades facilitades pel propi mitjà digital, actualment malgratconfidencial.cat registra més de 1.000 pàgines vistes diàriament – amb pics de fins a 2.000 – i més de 10.000 usuaris únics, comptabilitzats des del passat mes de febrer de 2011.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per