malgratconfidencial.cat sortirà en paper | Diari Maresme buy clomid online usa buy ventolin inhaler online ireland minocycline cheap is it legal to buy viagra from canada buy ciprofloxacin 500 mg online
diumenge, 17 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

malgratconfidencial.cat sortirà en paper

El diari digital malgratconfidencial.cat està treballant actualment per a oferir la seva capçalera digital en format paper, com “una eina de comunicació que se sumarà a la ja existent a internet”. Segons avança el seu director, Albert Serrano, aquesta iniciativa “reneix amb l’objectiu d’apropar-se a aquell sector de la població que no accedeix al diari a través de la xarxa”.

D’altra banda, la versió impresa de malgratconfidencial.cat es constituirà com una plataforma de promoció del mateix diari i una via de publicitat més per als seus anunciants i patrocinadors.

Gratuït

Els responsables del nou mitjà en paper ja n’han avançat algunes dades com, per exemple, el tiratge d’exemplars: “es preveu fer-ne més d’un miler, a tot color, i seran gratuïts, és a dir sense cap cost per als lectors”. El nou format sortirà al carrer a finals de cada mes i recollirà algunes de les notícies i informacions més destacades, aparegudes prèviament en la seva versió a internet. Serrano ha informat a Diari Maresme que “l’objectiu és que el primer número surti a finals del proper mes de setembre“.

Segons les dades facilitades pel propi mitjà digital, actualment malgratconfidencial.cat registra més de 1.000 pàgines vistes diàriament – amb pics de fins a 2.000 – i més de 10.000 usuaris únics, comptabilitzats des del passat mes de febrer de 2011.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per