Mossos reclamen guants “normals de treball” | Diari Maresme buy maxalt rizatriptan where can i buy aldara cream nolvadex pct where to buy dapoxetine australia buy sildenafil prescription online
dissabte, 19 de gener de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mossos reclamen guants “normals de treball”

Guants antitall | Imatge: YouTube

El sindicat Unió Sindical de la Policia Autonòmica de Catalunya (USPAC) dels Mossos d’Esquadra ha demanat aquest matí al conseller de Governació, Felip Puig, que el departament inclogui guants policials de dotació per als agents del cos policial. Segons el sindicat, actualment no disposen d’aquesta possibilitat “ni tan sols d’aquesta opció” a la reposició ordinària, ni a l’extraordinària.

En un escrit adreçat aquest matí al conseller Puig, el sindicat lamenta que els agents, a part d’haver-se de pagar les armilles antibales per a protegir-se i els guants antitall, han de fer-se càrrec dels “guants normals de treball“. Segons denuncien, en qualsevol empresa, i atenent a les normatives sobre riscos laborals en vigor, es lliuren guants als treballadors i, en aquest sentit, acaben preguntant-se “per què aquí som diferents?“.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per