diumenge, 16 de juny de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Neix Entesa per Calella

Logo: Entesa per Calella

La Cooperativa l’Amistat de Calella acollirà el proper divendres 1 d’abril, a les 20.30 h., la presentació d’una nova candidatura que es presentarà a les properes eleccions municipals del mes de maig: Entesa per Calella.

Segons el portaveu de la nova formació política, Pere Mas, Entesa per Calella neix amb la voluntat d’oferir “una alternativa municipal als partits tradicionals, i en contra de la idea de la desafecció política”. Amb aquest objectiu, un grup de calellencs i calellenques han constituït aquest col·lectiu que “aglutina diferents sensibilitats i propostes per Calella”.

Pere Mas ha assenyalat també que “l’eix vertebrador ha estat la necessitat que Calella recuperi l’orgull que havia tingut” i, amb “una millor direcció i plantejaments, encarar els problemes que pateixen actualment tant la nostra ciutat com els nostres conciutadans”.

Segons el portaveu, Entesa per Calella pretén potenciar una ciutat “millor posicionada per fer front als reptes del futur“, a través de “la regeneració d’idees i persones“. En aquest sentit, Pere Mas ha subratllat que la nova candidatura es caracteritza per “la transversalitat i les afinitats polítiques“, i que la voluntat és “treballar pel poble i amb el poble; i, des del poble“, per “acompanyar el país per assolir una Catalunya independent com a nou estat de la Unió Europea“.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per