dimecres, 19 de juny de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Planeta Terra: David Lladó exposa en solitari

Barcelona, 2010 | Autor: David Lladó

El fotògraf pinedenc David Lladó presenta la seva primera exposició en solitari, ‘Planeta Terra‘. A través de la mostra, l’autor es serveix del detall per reflexionar sobre la quotidianitat.

L’exposició fotogràfica, que es podrà visitar del 31 de gener a l’11 de febrer al Centre Cívic Guinardó, és una col·lecció de retrats de sòls, llambordes, empedrats; instantànies dels paviments sobre els quals hi passem cada dia però que habitualment veiem sense contemplar amb precisió.

Lladó

Roma, 2009 | Autor: David Lladó

Fa anys que David Lladó es serveix del codi lliure i del treball col·laboratiu per anar aixecant comunitats. Segurament la més destacada és Barcelona Photobloggers, un lloc de trobada obert a tots els aficionats de la fotografia de la capital catalana i que, de mica en mica, ha esdevingut un referent internacional. Des de 2005 manté el seu fotoblog imatges.net on, amb sentit de l’humor i fina ironia, atrapa imatges que sovint etiqueta amb títols tant originals i suggerents com les pròpies instantànies.

Després d’haver participat en diverses exposicions col·lectives, i d’haver il·lustrat el llibre ‘La realitat és una altra‘, David Lladó ofereix ara, mitjançant els aforismes visuals de ‘Planeta Terra‘, la seva reflexió personal sobre una parcel·la de la quotidianitat que tots compartim.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per