Ple de Riure 2011: Aniversari sense carpa | Diari Maresme how to order viagra online in india buy femara for infertility zetia cheap canada differin cream buy can you buy promethazine in mexico
diumenge, 17 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ple de Riure 2011: Aniversari sense carpa

Imatge: Ple de Riure 2011

El Masnou acollirà del 19 al 23 de juliol la 15a edició del Festival Internacional de Teatre CòmicPle de Riure – un esdeveniment creat i dirigit per la companyia local Chapertons Còmic Teatre, amb el suport de l’Ajuntament. Enguany, el festival masnoví celebrarà els 15 anys d’història d’un projecte consolidat i arrelat al municipi maresmenc.

Sense carpa

Malgrat tot, una de les conseqüències de l’actual situació econòmica ha obligat als organitzadors del festival a adaptar-se. Per primera vegada, el Ple de Riure no comptarà amb un dels seus tradicional distintius: la carpa a la platja. Enguany, Ca n’Humet serà la seu principal d’un esdeveniment que pretén posar en valor altres elements importants que el singularitzen i l’han perdurat en el temps. Alguns dels puntals de l’edició d’enguany seran la presència de companyies còmiques internacionals, la qualitat en totes les propostes i espectacles amb tècniques variades per a un públic divers.

Avançament

Segons ha avançat l’organització, la programació 2011 comptarà amb companyies internacionals convidades procedents d’Itàlia, Dinamarca, Regne Unit, Argentina i França. Les Acrostiches, Gogol & Mäx, El Mundo Costrini, Godoy, Pep Plaza, Ennio Marchetto, que repeteix invitació al festival, i la música de The Chipolatas són algunes de les propostes d’un festival que té com objectiu mostrar la seva maduresa i les ganes de fer-ho passar molt bé al seu públic.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per