mastercard provera stanja buying finasteride online buy levitra online uk zithromax order order lexapro online canada
diumenge, 19 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premi al ‘Totes plegades’ de l’AV Rocafonda

Mataró | Foto: Google Maps

L’Associació de Veïns de Rocafonda de Mataró ha rebut un dels cinc premis Francesc Candel 2011 pel projecte ‘Totes plegades‘ de la Vocalia de Dones de l’entitat. Es tracta d’un projecte d’educació intercultural que pretén fomentar el coneixement de la llengua i cultura catalanes i, molt especialment, la descoberta de Mataró com a ciutat acollidora.

Aquesta iniciativa treballa per fomentar l’amistat entre totes les dones del barri, fent que “el propi origen, llengua i cultura no siguin un llast per a la convivència, sinó tot al contrari, un factor d’enriquiment mutu“. Enguany, s’han presentat als premis un total de 90 projectes.

L’AV de Rocafonda, l’Esperança i Ciutat Jardí ha acollit aquest guardó amb “tota la satisfacció” perquè reconeix una línia de treball que des de fa més de tres dècades duen a terme les persones voluntàries de l’associació en totes les activitats que desenvolupen en el “multicultural, complex i bonic barri de Rocafonda“.

Els membres del jurat dels premis Francesc Candel 2011 han guardonat aquesta experiència realitzada al barri mataroní perquè aprofita les sinèrgies que es creen entre dones d’origen immigrant per ajudar a incorporar-les a la societat d’acollida i millorar-ne la qualitat de vida. En aquest sentit, en destaquen que amb el materno les mares poden deixar-hi els fills i, així, poden assistir a cursos de català, sessions de puericultura o fer visites a espais de la ciutat, aconseguint que “totes les dones de la ciutat tinguin major seguretat en si mateixes i major coneixement del país que les acull”.

Integració

Els Premis Francesc Candel, convocats per la Fundació Lluís Carulla, són cinc guardons, dotats amb 3.000 euros cadascun, destinats a reconèixer i difondre les bones pràctiques en l’àmbit de la integració dels ciutadans catalans d’origen immigrant.

1 comentari per a “Premi al ‘Totes plegades’ de l’AV Rocafonda”

  1. […] Representants de la Vocalia de Dones de l’Associació de Veïns de Rocafonda de Mataró han recollit un dels cinc premis Premi Francesc Candel que atorga la Fundació Lluís Carulla, pel projecte intercultural ‘Totes Plegades‘. […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per