diumenge, 26 de maig de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premià Mar: SI i ERC trenquen negociacions

Logo: Solidaritat Catalana per la Independència

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha donat per acabades les converses amb Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) dins de les negociacions que entre ambdues formacions i Reagrupament estaven duent a terme per a consensuar una única candidatura independentista per a les properes eleccions municipals a Premià de Mar.

Sigles

En un comunicat, Solidaritat argumenta que els motius del trencament han estat que “ERC ha retrocedit altre cop a l’inici en les seves pretensions, tornant a insistir en què la possible coalició s’hauria de presentar sota el paraigües de les seves sigles i oferint altre cop a SI el quart lloc de la llista“. A més, SI ha definit com “unilateral” una bustiada duta a terme pel grup republicà en ple procés de negociacions. Solidaritat també ha manifestat que Esquerra Premià de Mar “es troba en franca davallada“, i ha acusat als republicans d’actua de forma “prepotent, menyspreant la força electoral d’aquells amb qui pretenia encetar viatge”.

Converses

Finalment, Solidaritat Catalana per la Independència ha assenyalat que a partir d’ara mantindran converses amb d’altres formacions polítiques de caire independentista, alhora que continuaran parlant amb Reagrupament.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per