where can i buy dapoxetine in usa buy keppra xr purchase zovirax ointment online buy phenergan uk buying paxil
dijous, 20 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Recta final per a la mostra de Tomàs Cusell

Tomàs Cusell | Foto: Diari Maresme

El proper diumenge 31 de juliol és el darrer dia de la mostra de pintures de l’artista calellenc Tomàs Cusell Mallol. L’exposició, ubicada a l’Ajuntament Vell de Calella, va ser inaugurada el passat 10 de juny.

Diversitat

Tomàs Cusell ha explicat a Diari Maresme que el fet de poder exposar les seves obres “és una satisfacció que, a vegades, molts artistes no l’arriben a tenir: veure en vida l’obra que més els representa“.

Autodidacte

Els quadres de Cusell són molt variats i no se centren en una determinada temàtica o estil. En realitat, “pinto tot allò que m’ha vingut al cap i m’agrada pintar“, apunta. L’artista calellenc es defineix com un autodidacte perquè “mai no he anat a cap escola de dibuix o de pintura“, però recorda que sempre li ha encantat l’art.

Homenatge a Salvador Dalí | Autor: Tomàs Cusell

Diversitat

Així, l’obra de Cusell toca temes tan variats com la Religió, la Humanitat, el comportament, …, però també serveix d’homenatge als grans artistes als que considera els seus “grans mestres“. En aquest sentit, Cusell ha realitzat quadres basats en algunes de les obres originals dels grans artistes, però donant-los la seva interpretació personal. “Mirant els quadres dels grans mestres, aprens“, assegura.

Una de les “grans il·lusions” de Tomàs Cusell és que Calella disposi d’un Museu d’Art, i que les seves obres, juntament amb les d’altres artistes, tinguin un espai permanent a la ciutat i que es poguessin visitar durant tot l’any.

Fitxa

Exposició de pintures: Tomàs Cusell Mallol
Dates: Del 10 de juny al 31 de juliol de 2011
Horari: De dimecres a dissabte, de 18 a 21 h. i diumenges i festius d’11,30h a 14 h.
Lloc: Sala d’Exposicions de l’Ajuntament Vell
Preu: Gratuït
Organitza: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Calella i Museu-Arxiu Municipal de Calella.
Col·labora: Oncolliga

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per