where to buy paroxetine online tadalafil acquisto online prednisolone eye drops buy online purchasing tretinoin levitra soft tabs online
dilluns, 23 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Seguiment radiofònic del Challenge

Jimmy Johnsen | Foto: jimmyjohnsen.com

La celebració de la tercera edició del Challenge Costa de Barcelona-Maresme comptarà una vegada més amb el seguiment de Ràdio Calella. L’emissora calellenca – que també es pot escoltar en directe a través d’Internet – retransmetrà el final de la prova, amb l’arribada dels guanyadors en un programa especial que s’emetrà aquest diumenge 2 d’octubre, de 16 h a 18 h. La transmissió anirà a càrrec de Salvador Itchart i Dolors Lieury, des de la línia d’arribada, i de Jordi Bota des dels estudis centrals.

Ràdio Calella fa i ha fet un seguiment exhaustiu de la prova des de la seva primera edició i informa puntualment de tot allò relacionat amb l’esdeveniment dins dels programes d’esports i dels serveis informatius diaris. Així, aquesta setmana, l’emissora ha fet un ampli ressò de la presentació de la prova al Museu Colet de Barcelona, on van intervenir entre d’altres el secretari general d’Esports de la Generalitat, Ivan Tibau, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini i un dels triatletes favorits per guanyar la prova, Marcel Zamora.

Per altra banda, avui dijous, Ràdio Calella emetrà a ‘La Banqueta‘ -21h- una entrevista amb el president del Club Atletisme Calella, Manel Vicente, per parlar del Team Calella Triatlon. Dilluns passat, en el seu programa d’esports, Salvador Itchart ja va parlar amb el tinent d’alcaldia de Ciutadania i responsable d’Esports, Xavier Arnijas, i amb el director del Challenge, Agustí Pérez.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per