can i buy diflucan over the counter uk hoodia gordonii online diflucan online canada tadalafil buy online uk us levitra online
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tanquen les Urgències al CAP Montgat

CAP Montgat | Foto: bsa.cat

A partir d’aquest dijous 1 de setembre, el Centre d’Atenció Primària (CAP) de Montgat deixa de tenir l’horari d’atenció continuada. Segons informa el Departament de Salut, el nou horari d’aquest centre serà de dilluns a divendres de 8 del matí a 8 del vespre, i els dissabtes el CAP obrirà de 9 del matí a 5 de la tarda.

Fonts del departament han argumentat que aquests canvis horaris afecten als serveis que “menys s’utilitzen“. Les mateixes fonts han afegit que aquests s’han planificat tenint en compte el conjunt de dispositius sanitaris que hi ha en el territori i la demanda d’atenció urgent en aquesta zona. Segons assenyalen, “en tots els casos es proposen alternatives d’atenció properes i de qualitat“.

Protesta

D’altra banda, diverses entitats i associacions de veïns de Montgat han convocat avui una concentració a dos quarts de 8 del vespre, davant del CAP, per a protestar contra la supressió de les Urgències.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per