cheap propecia online canada buy prednisone from canada best place to buy viagra online reddit can you buy benadryl tablets in australia buy generic sildenafil online
dilluns, 23 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Tres detinguts durant un operatiu a Premià

Zona de l'operatiu | Foto: G.M.

Un operatiu conjunt de Mossos d’Esquadra, Policia Local de Premià de Mar i agents del Cos Nacional de Policia ha acabat amb la detenció de tres persones. Aquest operatiu, que va tenir lloc el passat dia 20 de desembre, es va centrar en el registre i identificació d’un conjunt de ciutadans pels voltants dels carrers Pilar, Dr Fleming, i Ramon i Cajal de Premià de Mar.

“Demanda social”

Segons fonts policials, l’objectiu principal era “donar resposta a una demanda social” de la ciutadania recollida des dels serveis de proximitat de la Policia catalana i de la mateixa Policia Local del municipi maresmenc.

Identificacions

El resultat d’aquesta operació ha estat de seixanta persones identificades, de les quals una desena van ser traslladades a dependències policials a efectes de la seva identificació. Tres d’aquestes persones van ser detingudes. En el decurs de l’actuació policial els agents van comissar diverses substàncies estupefaents com haixix, cocaïna i alguna arma blanca. També, la policia va complimentar alguna ordre judicial pendent envers alguns dels identificats.

Aquest operatiu segueix obert i fonts dels Mossos d’Esquadra han avançat que es podria traslladat a altres localitats del Baix Maresme.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per