can you buy viagra online legally buy glucophage 500mg flonase online canada toprol xl prices online can you buy metformin online
dimarts, 14 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Alerten del risc de congelació de canonades

Foto: sxc.hu

Davant l’anunciada onada de fred siberià, l’empresa Aqualia, que gestiona el Servei Municipal d’Aigües de Tordera i altres municipis maresmencs, ha recordat alguns consells bàsics als veïns per evitar les incidències que puguin ocasionar les baixes temperatures previstes per als propers dies, i que puguin afectar a les instal·lacions interiors particulars i comptadors dels seus habitatges.

Fonts de l’empresa han alertat que les baixes temperatures poden afectar principalment en les vivendes aïllades o adossades, si els comptadors d’aigua i les canonades exteriors no estan “suficientment aïllades”, especialment si la seva façana està orientada al nord. Per aquest motiu recomanen que si es tenen conduccions d’aigua o comptadors a la intempèrie o susceptibles de patir problemes de congelació, han d’estar protegits amb algun tipus de material aïllant com, per exemple, la fibra de vidre.

A més, també recorden que s’ha de comprovar que el caixetí o armari, on es troba el comptador, estigui “en bon estat per evitar riscos“. En cas de congelació, han advertit que no s’ha de forçar les claus de pas. “Si detecta que la canonada presenta signes de congelació, ha d’aplicar aire calent a la zona i protegir amb aïllant“, han assenyalat.

En el cas que no es faci ús de l’aigua durant un període llarg, una altra mesura habitual de prevenció consisteix en tancar la clau de pas i buidar les canonades particulars, perquè no quedi aigua en el seu interior.

Aqualia ha recordat als seus clients que, davant qualsevol incidència, té a la seva disposició les 24 hores del dia el Centre d’Atenció al Client – telèfon 900 81 40 81 -, on també seran ateses les consultes o dubtes al respecte.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per