buy zovirax acyclovir cream buy viagra in mexico city can you buy aleve over the counter where can i get lexapro cheap zithromax canada online
divendres, 21 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Calellòmetre publicarà el cost de l’incivisme

Grafits a la piscina municipal | Foto: El Calellòmetre

Fruit de la col·laboració mantinguda entre l’equip d’elcalellometre.cat  i l’Ajuntament de Calella, i com a conseqüència de les últimes observacions fetes a través d’aquest bloc de participació ciutadana relacionades amb el tema de l’incivisme, el consistori calellenc ha proposat a El Calellòmetre que actuï com a portal per fer pública la despesa que generen els actes incívics a la ciutat.

Alguns ciutadans van demanar , a traves del Facebook de El Calellòmetre que seria d’una gran utilitat la publicació del cost que suposa la reparació dels actes vandàlics a Calella. En aquest sentit, l’ajuntament va atendre aquesta petició i va informar del cost de la neteja d’uns grafits apareguts a la façana de la piscina. D’aquí va néixer la idea de crear aquest nou apartat: ‘Incivisme‘ on, per ajudar a combatre’l, publicar el cost que suposa per a tots els ciutadans de Calella els actes incívics.

Des del consistori han anunciat que aquesta nova col·laboració entre aquest bloc amb voluntat de servei i l’ajuntament és una “aposta per la transparència i la proximitat amb el ciutadà”.

Portal ciutadà

El mes de juliol de 2011 naixia elcalellometre.cat, aquest bloc de participació ciutadana que permet que els ciutadans de Calella facin arribar a l’ajuntament observacions sobre la ciutat, sobretot aspectes que cal corregir, com ara desperfectes urbans, i també suggeriments. Des de l’inici, l’equip de elcalellometre.cat i l’Ajuntament de Calella han col·laborat estretament per donar resposta i solució als usuaris. Les Àrees de Medi Ambient i Serveis Públics han estat les més implicades revisant periòdicament les publicacions del portal ciutadà i enviant les fotografies un cop solucionada l’observació feta al bloc. Ara, des de la regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies s’ha donat resposta als suggeriment abocats a l’apartat ‘tinc una idea’ d’elcalellometre.cat, on els usuaris aporten idees sempre d’una manera positiva per a millorar aspectes de la ciutat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per