diumenge, 27 de maig de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’aposta de DiosA: ‘Almost No.1 in the USA’

Portada: 'Almost No.1 in the USA'

Almost No.1 in the USA‘ és una aposta diferent de la banda d’Elegant Metal Rock DiosA que s’adapta a les noves tecnologies, ja que el seu nou àlbum, en format totalment digital, es pot descarregar gratuïtament des de la seva pàgina web.

Parlem doncs d’una banda que ha decidit enfrontar-se al gran problema que pateix des de fa ja uns anys el món de la música: la pirateria. Oferint el que tothom demana: no pagar per la Música. Un risc que han decidit córrer, amb el qual demostren que no tenen por d’adaptar-se als nous temps que corren i de continuar endavant amb la seva música, passi el que passi.

No només es innovador el format, sinó que també ho és la manera que tenen de presentar-lo. Es tracta d’un disc amb tres temporades com si d’una sèrie de televisió es tractés. Cadascuna vindrà representada per quatre cançons més un extra, que en aquesta edició es tracta de ‘Game Over’, una col·laboració amb el cantant de Rap i actor El Langui, i que formarà part de la pel·lícula de Tony Higueruelo: ‘Trazadores’, qui ha dirigit també el vídeo clip de la cançó, el qual serà presentat en directe el 14 d’Abril a la Sala Hotel Cochambre Music Room de Mataró.

Tenim doncs, el disc d’una banda de Rock catalana amb influències de la talla de Linkin Park, Chris Cornell o fins i tot el mateix Michael Jackson; cantat totalment en anglès; presentat com a sèrie de televisió i que sortirà en una pel·lícula… que més es pot englobar?

DiosA és una banda del Vallès Occidental – Santa Perpètua, Palau de Plegamans i Sant Cugat – que ha rodat el video clip del primer single del disc: ‘Game Over’, a Mataró. El videoclip està dirigit per Tony Higueruelo (Absenta Films) propietari també d’Stunt Works, amb seu a la capital del Maresme. La presentació del videoclip i del disc es farà a la sala Hotel Cochambre Music Room de Mataró, el dia 14 d’Abril, a partir de les 23.30 h.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per