divendres, 25 de maig de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Ambi Pur es trasllada a Mataró

Foto: Google Maps

La multinacional nord-americana Procter & Gamble (P&G) ha comunicat aquesta setmana als treballadors la seva intenció de tancar la fàbrica del Vallès, on hi treballen al voltant de 280 persones i que es dedica a la producció de l’ambientador Ambi Pur. La companyia vol concentrar la seva producció catalana a la planta de Mataró, on actualment fabriquen el detergent Ariel, que dóna feina a uns 300 treballadors.

Segons fonts consultades pel diari Expansión, aquesta decisió planteja un excedent de prop de la meitat de la plantilla, integrada actualment per 280 treballadors. P&G ofereix a la resta d’empleats el trasllat a la planta d’Ariel a la capital del Maresme, tot i que encara no han començat les negociacions amb els representants dels treballadors.

Un altre dels motius que haurien argumentat fonts de l’empresa és que actualment “infrautilitzen” les dues plantes, tot recordant que la planta de Mataró és de la seva propietat, mentre que la vallesana és una fàbrica de lloguer. A més, després de la marxa de Sunny Delight, la companyia disposa de prou espai a la planta mataronina.

La multinacionat té presència industrial a Mataró des de l’any 1971 i en els últims anys ha duplicat la producció d’Ariel, fins arribar a les 77.000 tones de detergent anuals.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per