dimarts, 19 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Aturen l’estudi per desdoblar la via del tren

Via única a Calella | Foto: Diari Maresme

El Ministeri de Foment ha suspès l’obertura d’ofertes pel contracte de serveis per la redacció de l’Estudi de duplicació de via de la línia de Rodalies entre Arenys de Mar i Blanes, una de les redaccions incloses en el Pla de Rodalies de Barcelona 2008-2015.

L’actual govern del Partit Popular (PP), que ha formalitzat aquesta suspensió en el BOE del passat 9 de març, ha fet marxa enrere a una decisió que havia pres l’anterior govern socialista el passat mes de novembre i que licitava l’estudi funcional de duplicació d’aquest tram amb un pressupost base de licitació de 708.000 euros.

En l’actualitat, aquest tram, que té una longitud d’uns 22 km, és de via única i compta amb estació de Rodalies en els municipis d’Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Pol de Mar, Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar i Blanes. En aquests municipis no es disposa de lloc per a la segona via per aquest motiu l’estudi, ara suspès, pretenia millorar la freqüència pas de combois a la zona proposant “possibles solucions, mitjançant canvis del traçat actual o altres actuacions singulars“.

1 comentari per a “Aturen l’estudi per desdoblar la via del tren”

  1. […] marxa enrere del Ministeri de Foment. Si ahir informàvem que el Govern estatal havia suspès l’obertura d’ofertes pel contracte de serveis per la […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per