divendres, 25 de maig de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Bona actuació dels patinadors maresmencs

Podi del campionat | Foto: Pere Lluís Pérez

Mollet del Vallès va acollir els dies 13 i 14 de juliol el Campionat d’Espanya de patinatge artístic, en la categoria Júnior. El patinador del Club Patí Premià, Víctor Pérez Berruezo, va obtenir la segona posició del podi, darrere del campió gironí Kevin Bordas, classificant-se així per al campionat d’Europa que se celebrarà a Arnas (Lyon), entre el 27 d’agost i l’1 de setembre.

En el programa llarg, en Víctor va demostrar una gran millora en la qualitat dels seus salts: TFlip, TMetz, DAxel complet a dos peus i combinat de TMetz-TSalchow, amb recepció escapada. En la categoria femenina, l’Alba Hernández Robledo, del C.E. Arenys de Munt, va quedar classificada en la setena posició del mateix campionat.

Pel que fa a la categoria Sènior, celebrada els passats 27 i 28 de juliol, a Palma de Mallorca, els representants maresmencs van obtenir les següents posicions: Joan Bosch Baliu del C.E. Arenys de Munt, 4t classificat; Anna Benet Rodríguez, del C.P.A. Arenys de Mar, 14a classificada; i Sonis Escudero González del P.A. Malgrat de Mar, 19a classificada.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per