diumenge, 24 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU vol impulsar una base nàutica a Malgrat

Platja de Malgrat | Foto: Google Maps

El grup municipal de Convergència i Unió (CiU) a l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha presentat una moció instant al consistori a crear una base nàutica municipal. Segons expliquen en un comunicat, l’objectiu és “potenciar l’esport i activitats nàutiques per tal d’impulsar el turisme al poble”, un sector econòmic molt important al municipi.

Per a CiU, aquesta iniciativa faria més atractiva l’oferta turística de Malgrat i la faria més competitiva respecte altres destinacions. Segons la federació nacionalista, la base nàutica “fomentaria la cultura de platja i els esports nàutics, promouria l’aprenentatge de la pràctica d’activitats nàutiques i de la conducció de vaixells”.

També, CiU considera que la nova base serviria per preparar els exàmens de titulacions nàutiques, i organitzaria travessies, pel que disposaria del material i les instal·lacions necessàries així com d’un equip professional.

Per altra banda, un dels aspectes que ha destacat el grup convergent és que Malgrat de Mar reuneix els requisits per a poder tenir una base nàutica, ja que compta amb 4,5 Km. de platja i amb bon clima la major part de l’any.

Per poder a terme el projecte, CiU Malgrat ha demanat la creació d’un grup de treball específic integrat per tècnics de l’Ajuntament, representants del sector privat i dels grups polítics presents al consistori.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per