clindamycin phosphate topical lotion buy buying strattera canada can you buy metoclopramide over the counter mestinon purchase viagra online in canada
dissabte, 21 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Consells de seguretat per a l’ús dels caixers

Foto: sxc.hu

Els Mossos d’Esquadra han difós tot un seguit de consells de seguretat per als usuaris de caixers automàtics i d’oficines bancàries. Segons fonts de la Policia Catalana, l’objectiu és posar èmfasi en la prevenció a través d’uns senzills consells que tothom pot dur a terme.

Segons els mossos, és molt important procurar que quan es treuen diners en efectiu ningú se’ns acosti massa, ni al caixer ni dins de l’oficina. També és convenient portar una bossa de mà de tanca segura i creuada al davant, “mai a l’esquena”, subratllen. En els caixers o oficines bancàries no és recomanable fer confiança a persones desconegudes, especialment si mostren molt d’interès a fer-se amics o si ens demanen dades personals.

Per altra banda, en sortir de l’oficina cal evitar distraccions provocades per estranys que utilitzen argúcies com demanar alguna informació, taquen les víctimes amb alguna substància per netejar-la i, fins i tot, li donen una clatellada. La Policia catalana recomana també que si s’ha de retirar una quantitat important de diners en efectiu és convenient anar acompanyats per una persona de confiança.

En el cas de persones grans, els mossos aconsellen que parin atenció a que ningú els segueixi fins a casa i evitin deixar entrar a casa una persona amb l’excusa que és un instal·lador o amb qualsevol altre argument. Finalment, els aconsellen que cap persona desconeguda els acompanyi fins a casa.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per