can you buy tetracycline online cialis by paypal dapoxetine australia buy where to buy finpecia purchase ampicillin
dilluns, 16 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Convoquen un #novullpagar popular a Vilassar

El peatge de Vilassar de Dalt | Foto: S.V.

Novament les xarxes socials posaran a prova la seva capacitat de convocatòria. En aquesta ocasió, es tracta d’una iniciativa encetada amb el nom #novullpagar popular que promou un acte ciutadà conjunt per no pagar el peatge de Vilassar de Dalt el proper dia 1 de maig, a les 12 del migdia, en els dos sentits de circulació.

Els organitzadors, que manifesten que treballen per “acabar amb els peatges”, han convocat una trobada prèvia el mateix dia, a les 11 del matí, davant un hotel mataroní situat a la carretera de Barcelona, al costat del Tecnocampus de Mataró.

Els impulsors d’aquesta convocatòria han demanat també a les persones que es vulguin afegir al #novullpagar popular, que s’imprimeixin un cartell per posar-lo en el vidre del darrera del seu vehicle. A més, a través del YouTube, han penjat una seixantena de vídeos amb testimonis d’alguns dels ciutadans que s’han sumat fins ara al #novullpagar a títol individual.

Aquesta mateixa iniciativa s’ha convocat per al mateix dia i hora en altres peatges catalans com, per exemple, el de Martorell, a l’autopista AP-7, i el de Mollet, a l’autopista C-33.

1 comentari per a “Convoquen un #novullpagar popular a Vilassar”

  1. […] aquest dimarts per celebrar la participació “massiva de milers de catalans al primer #novullpagar popular” a catorze peatges catalans. La mateixa plataforma ha exigit a Abertis i al Govern de CiU el […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per