best place to order retin a online buy pyridium otc cheap naltrexone has anyone ordered viagra online buy prilosec 40 mg
dissabte, 15 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Declaren la guerra als abocaments incontrolats

Un dels abocaments incontrolats | Foto: A.S.V.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha intensificat el control dels abocaments i dipòsits de residus que no compleixen amb les ordenances municipals, després de detectar un increment d’aquest tipus d’abocaments incontrolats a diversos indrets del municipi. El mateix consistori ha recordat que els abocaments incontrolats poden ser sancionats amb multes que poden oscil·lar entre els 300 i els 6.000 euros per faltes lleus o greus, i arribar als 60.000 euros per faltes molt greus.

Fonts municipals han explicat també que aquest tipus d’abocaments suposen una important despesa per a les arques municipals, ja que “saturen el servei de recollida de residus i suposen un increment en els recursos que s’hi ha de destinar”.

Per tal de lluitar contra aquesta mena de pràctiques, l’Ajuntament ha iniciat diversos expedients sancionadors en matèria de residus, relacionats bàsicament amb la incorrecta gestió d’aquestes deixalles per part dels ciutadans o empreses. De les denúncies tramitades, la major part corresponen al dipòsit de residus a prop dels contenidors de forma inadequada, deixats de qualsevol manera o sense avisar al servei municipal de recollida d’andròmines, trastos vells, residu verd i electrodomèstics.

El mateix ajuntament ha recordat que disposa, prèvia trucada, d’un servei gratuït de recollida de mobles vells i ,en el cas d’electrodomèstics, altres voluminosos o restes de jardineria, cal abonar una taxa mínima de 10 euros.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per