dimarts, 24 de abril de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detingut per robatoris a cotxes de Premià

Carrer Joaquim Ruyra de Premià de Mar | Foto: S.V.

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Premià de Mar un jove de 23 anys mentre realitzava un robatori amb força en un vehicle estacionat al carrer Joaquim Ruyra del municipi maresmenc. Els fets es van produir el passat 4 de juliol, sobre les 4 de la matinada, quan una patrulla de Seguretat Ciutadana el va detenir in fraganti quan acabava de trencar el vidre d’un vehicle estacionat en aquest carrer premiarenc.

La Policia Catalana havia detectat que des del passat maig les zones properes a la piscina municipal de Premià de Mar havien patit un increment de robatori a vehicles, especialment entre les 4 i les 6 de la matinada, però també entre les 7 i 8 del matí, quan els primers usuaris de la piscina municipal deixaven els seus cotxes estacionats.

El jove, Mohamed C.B., un veí de Calella de nacionalitat marroquina, a qui la policia relaciona amb més d’una vintena de robatoris amb força a vehicles, va passar a disposició judicial. Tot i que inicialment va quedar en llibertat amb càrrecs, actualment es troba en un Centre d’Internament per a Estrangers (CIE), segons han informat fonts policials a Diari Maresme.

Per altra banda, la Policia catalana ha recordat la importància de no deixar objectes de valor a l’interior de vehicles com ara GPS, aparells de CD, diners, ulleres i altres objectes personals, per evitar patir aquest tipus de robatori.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per