retin a cream online uk proscar paypal buying accutane online canada viagra nz buy cheap nexium online
dijous, 20 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Divendres’ de TV3, a Calella

Espartac Peran i Xavi Coral a 'Divendres' | Foto: TVC

Calella serà aquesta setmana el municipi protagonista del programa de Televisió de Catalunya ‘Divendres‘ que presenten Xavi Coral i Espartac Peran. Entre dilluns i dimecres, Marius Serra ensenyarà als telespectadors les paraules pròpies de la parla dels calellencs, es buscaran els orígens de l’aplec de la sardana i visitarà diversos espais emblemàtics guiats per l’actor local Juli Fàbregas. També, la cuinera Carme Ruscalleda presentarà la cuina de la maduixa, es farà una reproducció de la bunyolada popular del Barri de Pequín amb la Quimeta de La Roda, es mostrarà el far de Calella i s’analitzaran diversos aspectes relacionats amb les bones practiques a l’hora de passar les vacances en un indret de sol i platja.

El programa dedicarà un espai especial a repassar els 60 anys de Calella com a destinació turística i explicarà com la població va arribar a ser coneguda com la “Calella dels alemanys”.

L’Equip de ‘Divendres’ es situarà al Passeig de Manuel Puigvert, davant del Monument de la Sardana, dilluns a partir de les 16.30 h i dimarts i dimecres a partir de les 15.30 h.

Amb prop de 300.000 espectadors diaris de mitjana, Divendres es un dels programes de TV3 que ha experimentat un major increment d’audiència aquesta temporada.

 

2 comentaris per a “‘Divendres’ de TV3, a Calella”

  1. Jordi Pou Navarro ha dit:

    m ‘ ha agradat molt aquest enllaç

  2. […] El programa de tarda de TV3, presentat per Xavi Coral i el mataroní Espartac Peran, integra les peces i entrevistes de plató amb una visita setmanal a una localitat de Catalunya. A l’exterior, l’Espartac dóna a conèixer el municipi de la setmana mitjançant entrevistes, temes d’interès general, nutrició, història, llengua, visites en directe, recomanacions i propostes de rutes. La darrera visita de ‘Divendres’ al Maresme va tenir lloc el passat mes de juliol a Calella. […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per