Dues noves línies elèctriques subterrànies | Diari Maresme cheap green kamagra purchase kamagra online order combivent online propranolol buy online buy aciclovir tablets for cold sores
dissabte, 23 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dues noves línies elèctriques subterrànies

Foto: Arxiu

La companyia elèctrica Endesa ha instal·lat dues noves línies subterrànies entre la subestació Sant Mateu, situada al terme municipal de Premià de Dalt, fins a Vilassar de Dalt. Segons fonts de l’empresa, es tracta de dues línies de mitja tensió a 25 kV que tenen per objectiu incrementar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric als 4.500 clients de la població, que ara passen a estar totalment alimentats per l’esmentada subestació.

Aquests treballs han suposat una inversió de 16.000 euros, aportats íntegrament per la companyia elèctrica, i permetran reconfigurar la xarxa d’aquesta part del Maresme. També facilitaran el desballestament d’un tram de xarxa aèria existent per reduir l’impacte visual de les infraestructures. Segons Endesa, aquesta actuació aporta més “fiabilitat i seguretat” en la xarxa de distribució.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per