retin a cream online canada dove acquistare cialis online sicuro clindamycin cream buy online buy tadalafil powder buy voltaren gel diclofenac sodium topical gel 1
dimarts, 17 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘El Cullerot’, premi Iniciativa Comercial

'El Cullerot' | Foto: elcullerot.cat

La botiga masnovina de complements per a la llar El Cullerot ha estat reconeguda amb el Premi a la Iniciativa Comercial que atorga la Generalitat de Catalunya. Aquest guardó premia i reconeix totes aquelles iniciatives relacionades amb el món del comerç i dels serveis que s’han distingit per ser innovadores, millorar el valor afegit en l’acte de compra, i promocionar els establiments de proximitat, l’atenció contínua i la solidesa en la transmissió dels valors dins la societat. Segons han avançat fonts municipals, el lliurament de premis tindrà lloc el proper 12 d’abril, al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

La primera botiga del Cullerot va obrir l’any 2005 sent el primer establiment que oferia articles de cuina per a aquelles persones que, sense ser professionals, no volen renunciar al plaer de cuinar utilitzant les millors i exclusives eines de treball a la llar. Actualment, ‘El Cullerot’ té botigues a Badalona, Igualada i Masnou.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per