dimarts, 19 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El domini puntCAT deixa de ser car

Jaume Ramon Palau | Foto: CDmon

Un acord entre la Fundació puntCAT i l’empresa de Malgrat de Mar CDmon permetrà oferir el domini .cat per només 6,95 euros a partir del dimecres 4 de juliol i fins al mes d’octubre d’enguany. Aquesta mesura, inèdita fins ara, té com objectiu promoure l’ús del .cat arreu del territori catalanoparlant en un moment de crisi generalitzada.

Segons el gerent de Cdmon, Jaume Ramon Palau, “el domini .cat és i ha de ser la porta d’entrada de les empreses al mercat catalanoparlant”. Palau ha afegit que “en aquests moments de recessió econòmica, les xifres demostren que internet és un dels pocs canals on sí que s’està creixent; i empresaris i emprenedors estan fent una aposta clara per als negocis on-line“. El gerent de CDmon considera també que “la baixada de preu del .cat pot empènyer encara més aquesta tendència i afavorir les empreses d’arreu”.

Fins ara, el preu del domini .cat tenia un cost superior als 20 euros, i es trobava a una diferència considerable en relació a les extensions .es o .com, entre d’altres.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per