dimarts, 19 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Geni Barry i Daniel Cross actuen a Arenys

Foto: Festival de Jazz d'Arenys de Mar

El reconegut vibrafonista Geni Barry i el cantant Daniel Cross actuaran aquest divendres amb el seu Quintet durant la quarta jornada del 21è Festival de Jazz d’Arenys de Mar.

Geni Barry, reconegut amb el títol de ‘Millor Vibrafonista d’Espanya’ actuarà al Pati del Xifré, a partir de les 11 de la nit, acompanyat de Daniel Cross, cantant amb “un to de veu que es pot reconèixer entre un miler”, segons la revista Interfolk. Es tracta de la 4a jornada de concerts del 21è Festival de Jazz d’Arenys de Mar que finalitzarà el proper 24 d’agost, amb la celebració de dos nous concerts més.

Segons avança l’organització, l’espectacle que oferiran Geni Barry & Daniel Cros Quintet porta per nom ‘Snake with Surprise’, una vetllada de bon jazz que alterna peces cantades amb instrumentals, deixant espai a la potència improvisadora dels solistes. El públic podrà gaudir de composicions originals de Cros i estàndards de jazz revisats en clau de swing, que evoquen el jazz més clàssic, amb reminiscències de Chet Baker, Dean Martin i Frank Sinatra.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per