dissabte, 26 de maig de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La flama olímpica de Llavaneres, a punt

Foto: llavaneres.cat

Compte enrere per a l’inici de les Olimpíades 2012 de Sant Andreu de Llavaneres, les vuitenes de la història del municipi maresmenc. Com succeeix cada quatre anys, Llavaneres es prepara per viure dues setmanes d’intensa d’activitat esportiva a l’entorn de les seves Olimpíades particulars.

Les Olimpíades de Llavaneres s’inauguraran el proper divendres 29 de juny, sobre les 7 de la tarda, amb l’arribada de la flama olímpica per mar a la platja del municipi. Els rellevistes la pujaran fins el peveter, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, on entitats i participants l’esperaran. Paral·lelament, al passeig de la Mare de Déu de Montserrat haurà començat la festa, amb exhibicions i demostracions a càrrec d’entitats esportives de la vila. El públic assistent podrà gaudir d’algunes exhibicions a càrrec del Club de Patinatge Artístic, del Taewkondo Venzalà i de Gim Llavaneres, a més d’una actuació de Hip Hop.

L’encesa del peveter està prevista sobre un quart de 9 del vespre.

Una comitiva integrada per participants olímpics organitzats per barris acompanyaran la torxa en el tram final del recorregut. Després d’unes paraules de l’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, s’encendrà el peveter. Serà l’inici de quinze dies intensos d’esport i diversió. Fins el 8 de juliol, hi ha moltes propostes per a tots els públics.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per