dilluns, 24 de juny de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Sindicatura obre un informe sobre la CSMS

Hospital de Calella | Foto: Diari Maresme

Els grups parlamentaris van aprovar aquest dilluns, per unanimitat, encarregar a la Sindicatura de Comptes l’elaboració d’un informe de fiscalització sobre les ‘despeses de protocol i representació, estudis i dictàmens i despeses diverses de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS)’ des de l’any 2009 fins a l’actualitat.

La proposta, presentada pels grups d’ERC i ICV-EUiA, a la que també han donat el seu recolzament PSC, PP i CiU, sorgeix després que s’hagi fet públic un informe sobre un altre organisme, Centres Mèdics Selva Maresme (CMSM), on s’apuntava presumptes irregularitats entre el 2000 i el 2005 que beneficiarien qui llavors era el gerent del consorci, l’exalcalde de Lloret de Mar i diputat de CiU Xavier Crespo.

Segons informa El País, una auditoria que va ser arxivada l’any 2006 per la Sindicatura destapava que directius dels hospitals de Blanes i Calella van comprar equipaments molt per sota del seu valor real. Segons els càlculs d’aquest diari, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS) hauria perdut uns 277.000 euros amb aquestes operacions. Segons apunten diverses fonts, l’informe encarregat a la Sindicatura també esbrinaria les relacions de l’exalcalde de Calella Ramon Bagó, propietari del grup Serhs, amb la CSMS, organisme que gestiona els hospitals de Blanes i Calella, i diversos Centres d’Atenció Primària.

1 comentari per a “La Sindicatura obre un informe sobre la CSMS”

  1. […] per facilitar “tota la informació i explicacions que li sigui requerida” en relació a l’encàrrec efectuat el passat 12 de juny pel Parlament de Catalunya a l’organisme […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per