dilluns, 28 de maig de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat impulsa un pla local d’ocupació

Ajuntament de Malgrat | Foto: Diari Maresme

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha posat en marxa un pla d’interacció amb les empreses amb l’objectiu de ser un “referent local” en el foment de l’ocupació. Segons informen fonts del consistori malgratenc, el pla, que té un període de desenvolupament de dos anys, persegueix fer més estreta la col·laboració entre el Servei Local d’Ocupació i les empreses de la població per tal d’incidir en el desenvolupament econòmic del municipi, la millora de l’ocupabilitat dels seus ciutadans i la promoció del territori.

En aquest sentit, la Regidoria de Promoció Econòmica ha elaborat un pla operatiu per a la implementació de l’estratègia d’interacció amb les empreses. Aquest pla és fruit de la participació de l’Ajuntament de Malgrat juntament amb altres municipis del Maresme, en una acció organitzada pel Consell Comarcal i subvencionada per la Diputació de Barcelona.

El pla d’interacció amb les empreses ja està en marxa i inclou tot un seguit d’accions. La primera és la creació d’una base de dades d’empreses locals, així com elaborar i difondre el material del Servei Local d’Ocupació juntament amb la cartera de serveis, conèixer el teixit empresarial de Malgrat i les seves necessitats. El Servei Local d’Ocupació ofereix a les empreses assessorament per a la definició d’ofertes laborals, suport tècnic en la realització de processos de selecció, reclutament actiu de personal, seguiment incorporat i resolució d’incidències, enviament d’informació sobre actes, xerrades, formació i cessió d’espais per a fer processos de selecció i formació, entre altres.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per