buy metformin australia where to buy benadryl in singapore forzest online india where to buy tretinoin cream 0.025 where to buy levitra in the philippines
dimecres, 15 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró manté tallat el carrer de l’ensorrament

Treballs a la zona afectada | Foto: Aj. Mataró

El carrer de Sant Antoni de Mataró es mantindrà tallat i amb vigilància per part de la Policia Local fins que es pugui garantir la seguretat de les finques contigües a l’immoble ensorrat dimarts passat al migdia. L’Ajuntament de Mataró preveu que el tall de circulació, que afecta tant a vehicles com a vianants, es mantindrà com a mínim fins el proper cap de setmana.

Per altra banda, els veïns de les finques desallotjades tampoc podran tornar de moment als seus habitatges. Els immobles afectats pels desallotjaments són els números 34 i 32, contigus a la finca ensorrada – el número 36 -, i també els números 35 i 37, situats al davant.

Segons informen fonts municipals, l’alberg de Creu Roja es mantindrà obert de “manera excepcional” per acollir temporalment, junt amb el Centre Municipal d’Acollida, les onze persones que estaven allotjades a la pensió que hi ha al número 37. La resta d’afectats seguiran reallotjats a casa de familiars o bé en un hotel de la capital del Maresme.

El mateix dimarts, a la tarda, l’Ajuntament va començar a treballar en el desmuntatge de la paret mitgera que separava la casa ensorrada de la contigua al número 34. Aquest darrer immoble està sent estintolat per estabilitzar la finca i evitar nous ensorraments. També estan previstos iniciar els treballs del desmuntatge de la part de façana del número 36 que va quedar en peu.

El consistori mataroní està executant subsidiàriament aquests treballs mentre no es dirimeixin les “responsabilitats pertinents” en relació a l’esmentat ensorrament. En aquest sentit, l’Ajuntament ha obert una investigació municipal revisant totes les actuacions realitzades en relació als dos ensorraments produïts en aquest carrer per part de l’empresa constructora que treballa en una promoció d’habitatges al número 40. El mateix consistori ha recordat que aquesta empresa no va atendre el darrer requeriment, de divendres passat, on es reclamava que en el termini de 24 hores reforcés l’estintolament de la casa enfonsada dimarts.

D’altra banda, tècnics municipals estan revisant altres finques properes als dos habitatges ensorrats per verificar el seu estat.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per