yasmin online purchase buy propranolol hydrochloride where can i buy genuine viagra in the uk best lithium stocks to buy 2012 buy hoodia lollipops uk
dimecres, 26 de setembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Nous representants del pubillatge maresmenc

Nous representants maresmencs | Foto: X. Salvanyà

El jurat va decidir aquest dissabte 26 de maig proclamar els nous representants del pubillatge del Maresme després d’un seguit de proves al llarg de tot el matí al Calisay d’Arenys de Mar. La canetenca Natàlia Cirera i el torderenc Marcel Fernández són la nova pubilla i el nou hereu comarcals, respectivament. Com a primer fadrí i primera dama, van resultar escollits Roger Sebastian (Calella) i Kalime Belache (Arenys Mar). Com a segons, van quedar Joan Torrentó (Arenys Mar) i Nagore Bachiller (Tordera).

Les proves van començar dissabte al matí, amb hereus i pubilles de les poblacions de Vilassar de Dalt, Tordera, Pineda de Mar, Canet de Mar, Calella, Sant Pol de Mar, Argentona i Arenys de Mar. Les proves consistien en un examen escrit amb preguntes sobre el Maresme i temes d’actualitat nacional, a més d’una redacció i un examen oral.

Després de dinar, van arribar Hereus i Pubilles de tot Catalunya disposats a acompanyar els comarcals que enguany ho deixaven: en Pau Bartolí (que continua com a Hereu de Catalunya), en Martí Artigas, l’Aitor Noguerol, la Rocío Casado (que segueix com a Pubilla de les comarques barcelonines), la Xènia Torres i l’Aina Garí.

Els hereus i pubilles van recórrer els llocs més emblemàtics d’Arenys (la Casa Xifré, el Cementiri de Sinera, etc.) fins a acabar a la plaça de l’Ajuntament, on es proclamaren els nous representants que, a partir d’ara, hauran de combinar la faixa i banda locals amb la comarcal fins al maig de l’any que ve. Tots sis es mostren molt “contents i satisfets” amb la nova oportunitat de representar la seva comarca arreu de Catalunya dins la tradició del pubillatge, tan arrelada al Maresme.

1 comentari per a “Nous representants del pubillatge maresmenc”

  1. […] Diari Maresme Ajuntament de Tordera Canet Ràdio […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per