divendres, 25 de maig de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Organitzen un curs de pallasso d’hospital

Foto: Salut i Clowns

L’hospital de Calella acollirà els dies 7 i 8 de juliol un curs intensiu de pallasso d’hospital que es farà al mateix centre sanitari. Es tracta d’un projecte altruista que en aquesta ocasió obre les portes a totes les persones que tinguin ganes de formar-hi part.

Segons informa Ràdio Calella, ara fa un mes i mig que es va signar un conveni entre l’Hospital Sant Jaume de Calella i l’organització Salut i Clowns. Es tracta d’un grup de pallassos voluntaris que treballen perquè el pas d’un infant per un hospital no sigui una experiència traumàtica i dolorosa, tant per al nen ingressat com per als seus familiars. En el cas concret de Calella, qui està al capdavant del projecte és el pallasso pinedenc Pepus López qui tots els dimecres, de 10 a 12 del migdia, porta un somriure als infants que es troben malalts.

Els beneficis terapèutics de l’humor estan demostrats científicament i, en països com els Estats Units, la teràpia dels clowns es veu com a part del tractament dels menors que passen per un centre sanitari.

Més informació: Pepus López (correu electrònic: fengarios@gmail.com)

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per