cheap accutane for sale online do you need prescription to buy cialis in mexico buy methotrexate 2.5mg tablets kamagra sales online cheap kamagra uk buy
dimecres, 12 de desembre de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Passar gana a Catalunya

Imatge: Gran Recapte 2012

Gran Recapte 2012, dia 30 de novembre i 1 de desembre

Aquest any, 10.000 persones s’han apuntat per participar en la recollida d’aliments per al Banc d’Aliments. Una bona mostra de la solidaritat dels ciutadans i ciutadanes de Catalunya, de la bona gent que tenim als nostres pobles i ciutats.

Això no ens ha de fer oblidar que el dret humà a l’alimentació es un dret social i que els estats han de fer efectiu directament aquest dret quan una persona o grup siguin incapaços per raons que escapen al seu control, de gaudir del dret a l’alimentació pels mitjans al seu abast. No fer efectiu aquest dret suposa una vulneració per part dels Estats dels articles 22 i 25 de Declaració Universal dels Drets Humans.

Els hi ben asseguro que passar gana és una trista i amarga experiència. Els parlo amb coneixement de causa, perquè en la meva infantesa vaig passar molta gana, molta, i molt de fred.

Em venen al cap algunes preguntes que m’agradaria que em contestessin els polítics: Com és possible que Catalunya, ubicada al primer món, no hi hagi governs capaços de fer efectius els Drets Humans a l’alimentació?

Si s’aprova El Dret a Decidir, podran els ciutadans i ciutadanes mes dèbils i vulnerables decidir que no volen passar gana? Els escoltarà el govern?

Decidirà el govern en els propers pressupostos de la Generalitat de Catalunya, fer una distribució mes justa dels recursos de que disposa, de manera que es faci efectiu el dret humà a l’alimentació? Em contestaran?

Antoni Pellicer Honrubia | Avi d’un noi amb autisme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per