dimecres, 25 de abril de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Pensaments

Foto: sxc.hu

Envolta’t de les persones que t’estimes, i a cada ocasió que tinguis digues-lis que els estimes. Cal tenir amistats alegres. La gent que lluita o es queixa molt, et baixa l’ànim; anima-les. No minimitzis el teu valor comparant-te amb altres. Són aquestes diferències el que ens fa ser especials; reacciona sempre en positiu i faràs que els altres es contagiïn. La llibertat és ser qui sóc, no el que els altres esperen que sigui. Viu la teva vida un dia a la vegada i podràs gaudir cada dia de la teva vida. Riu més sovint, fort i per molt de temps; riu fins que et quedis sense aire. No et rendeixis quan encara no tinguis alguna cosa que oferir. Res no és veritablement en va fins al moment en que tu decideixes deixar-ho d’intentar.

No rebutgis els teus somnis, tingues esperança; amb esperança tindràs un propòsit. Aprèn coses noves, ordinadors, arts manuals, jardineria, jocs intel·lectuals com els escacs; el que sigui. Mai permetis que el teu cervell sigui gandul, perquè esdevé casa del dimoni, i el nom del dimoni és diu Alzheimer. Les llàgrimes són naturals, pateix, lamentat i després segueix endavant. L’única persona que estarà amb nosaltres tota la vida som nosaltres; viu mentre tinguis vida. No corris per la vida tan ràpid que oblidis no només on has estat sinó cap a on vas. Llibertat és sortir al món a buscar el que crec que necessito, en lloc de viure esperant que els altres em donin el permís per aconseguir-ho. Pensa-ho.

Sentim diferent quan prenem consciència que tot el que ens passa és el fruit de les nostres eleccions. L’amor és l’eix que mou el món… és la raó del seny, i el fil que et lliga a la bogeria… Si has de perdre o guanyar-ho ‘Tot’ que sigui per ‘Amor’. I sempre recorda: ‘La vida no es mesura pels descansos que ens prenem, sinó pels moments que et roben l’alè’.

Tinc la sensació que si alguna vegada em perdo, no em busqueu en països foscos, tristos i freds; busqueu-me per terres il·luminades, alegres, calents i assolellades; allà … us espero.

J. A. López Garriga | Santa Susanna

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per