cheapest tretinoin cream where can i buy generic nexium where to buy clindamycin lotion viagra pay with paypal buy cheap kamagra uk
dimecres, 18 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Premien ‘La història de Can Rogent’

Can Rogent|Foto: canrogent.blogspot

Sandra Borràs, Una alumna de l’Institut de Llavaneres, ha guanyat el 8è premi Thos i Codina de Treballs de Recerca de Batxillerat amb el seu treball ‘La història de Can Rogent’. Es tracta d’una investigació genealògica que fa un acurat repàs a través de documents inèdits d’aquesta família de Sant Andreu de Llavaneres, que s’han mantingut intactes a l’interior de la masia familiar des del segle XV fins a l’actualitat.

Segons la Sandra, l’objectiu d’aquest treball ha estat descobrir la història de la seva família materna, a través de la masia Can Rogent, des del segle XV fins el segle XX i “poder mostrar-la amb la tecnologia del segle XXI”. També, la jove estudiant considera que “explicar la història d’una família i d’una masia, és explicar una part petita però important de la història rural de Catalunya”.

Per a poder realitzar el seu treball d’investigació, la Sandra Borràs ha fet servir testaments, cartes, notes i partides matrimonials, etc. que l’han permès conèixer a fons la història de tota una nissaga. “Navegar entre tots aquests papers ha estat una feina difícil”, ha apuntat.

Ara, tot aquest elaborat treball, que també està penjat a la xarxa a través d’un blog, permetrà que tota aquesta documentació surti a la llum i quedi per fi registrada.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per