El preu de l’habitatge cau un 10% a Mataró | Diari Maresme buy doxycycline tablets 100mg metformin online uk viagra online ec karte how to get levitra online buy voltaren in uk
diumenge, 17 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El preu de l’habitatge cau un 10% a Mataró

Mataró: Google Maps

El preu de l’habitatge de segona mà ha baixat un 3% a Catalunya el tercer trimestre de 2012. Actualment, el preu mitjà per metre quadrat es situa en 2.440 euros, segons les dades facilitades pel portal immobiliari habitaclia.com. Tenint en compte l’índex d’octubre de 2011, la caiguda interanual és d’un 15%.

A la província de Barcelona, els municipis que més han baixat són Santa Coloma de Gramenet (12%) i Sant Antoni de Vilamajor (13%), al Vallès Oriental. A continuació, es troben dos municipis del Maresme: Arenys de Munt, on els preus han baixat un 10% l’últim trimestre, i Mataró, amb gairebé un 10%. El que més ha pujat de preu és Esplugues de Llobregat (4 %).

Habitaclia.com disposa de més 100.000 anuncis d’immobles a la venda i en lloguer de Catalunya. El càlcul s’ha fet amb anuncis d’habitatges no unifamiliars publicats al portal immobiliari en zones geogràfiques amb una mostra superior als cinquanta anuncis.

Altres dades:

A la província de Girona, Puigcerdà (12 %) i Palafrugell (6,5%) són els municipis on més han caigut els preus. Al nucli d’Empuriabrava, ho han fet un 10 %. D’altra banda, els municipis que més han pujat són Olot (6,4 %) i Sant Antoni de Calonge (5,5 %).

Dins de la província de Lleida, el preu ha pujat un 1,5 % a la capital. A la província de Tarragona, el preu mitjà per metre quadrat ha baixat un 2 % a la ciutat de Tarragona i s’ha mantingut al municipi de Vila-seca. A la resta de municipis, ha baixat.

A la ciutat de Barcelona, els preus han baixat un 1,2 % i la mitjana se situa en 3.299 €/m2 . Per districtes, Nou Barris i Horta-Guinardó han baixat el preu gairebé un 7%, i Sant Martí ha pujat gairebé un 3 %. Ciutat Vella i Sants-Montjuïc no han variat els preus respecte l’últim trimestre i es troben en 3.018 i 2.710 €/m2 , respectivament.

Per comarques, on més han baixat els preus són el Pla d’Urgell i el Baix Ebre, ambdues, un 13 %. La que més ha pujat és la Garrotxa (5,6 %).

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per