PSC Arenys Mar avala el pacte amb CiU | Diari Maresme buy prometrium online uk buy levlen online australia buy actavis promethazine with codeine online provera stanja na american express is it legal to buy viagra from canada
dissabte, 23 de febrer de 2019
Diari Maresme | Independent i Comarcal

PSC Arenys Mar avala el pacte amb CiU

Ramon Vinyes | Foto: PSC Arenys Mar

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) d’ Arenys de Mar ha avalat la possibilitat d’arribar a un pacte amb Convergència i Unió (CiU) per formar part del Govern de l’Ajuntament, després de l’Assemblea celebrada ahir al vespre al local de l’agrupació. La decisió va ser aprovada per majoria absoluta per part dels i de les militants presents, i recolzada per unanimitat pels simpatitzants.

El primer Secretari de l’Agrupació, Ramon Vinyes, va obrir l’assemblea fent balanç de la situació de la política municipal dels darrers 12 mesos i recordant, entre d’altres, el posicionament del grup municipal socialista en el pacte per la votació dels pressupostos. Vinyes també va recordar el desacord frontal amb les decisions preses pel Govern del consistori en els acords amb COMSA i la gestió de la zona blava o la gestió de la deixalleria Municipal entre d’altres.

Amb la possible entrada al govern, el socialistes voldrien impulsar actuacions que proposaven al seu programa electoral com, per exemple, la creació d’una empresa per a la dinamització de l’activitat econòmica al municipi, fer l’obra de canalització del Bareu, treballar per aconseguir la senda peatonal, impulsar el pla especial del port i garantir les polítiques socials al poble.

A l’Assemblea local també van ser-hi presents, entre d’altres, el membre de l’Executiva Nacional, Esteve Terradas i els membres de l’executiva del PSC Maresme, Xavier Amor (primer Secretari), i Miquel Gonzàlez (Secretari Política Municipal).

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per