divendres, 25 de maig de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Reclamen el desmantellament dels peatges

Peatge de Vilassar de Dalt | Foto: S.V.

La plataforma ‘Prou Peatges’ ha emès un comunicat aquest dimarts per celebrar la participació “massiva de milers de catalans al primer #novullpagar popular” a catorze peatges, entre els quals hi ha el de Vilassar de Dalt. La mateixa plataforma ha exigit a Abertis i al Govern de CiU el desmantellament dels peatges a Catalunya. A més, ‘Prou Peatges’ considera que amb l’aixecament de les barreres “Abertis ha esgotat tota possibilitat de tramitar multes il·legals”.

Per altra banda, la plataforma ha criticat la “hipocresia” de tots els diputats que han participat “per fer-se la foto del #novullpagar popular mentre el poble de Catalunya encara els paga els peatges i els pàrquings d’Abertis a través del Teletac del Parlament que encara no han tornat”. Per últim asseguren que s’ha arribat “al punt de no retorn” i, en aquest sentit, han demanat a “tots els catalans i les catalanes continuar dient #novullpagar”. També han avançat que aquest mateix dimecres anunciaran la segona convocatòria massiva del #novullpagar.

Segons les dades facilitades per Abertis, uns 2.500 conductors no haurien pagat aquest 1 de maig el peatge entre les 6 del matí i les 2 del migdia, una xifra que representaria l’1,5% de totes les transaccions.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per