diumenge, 22 de abril de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Risc d’incendi forestal

Font: gencat.cat

Els Agents Forestals estan tancant aquest matí els accessos a diferents zones forestals de Tordera a causa del risc d’incendi anunciat per l’onada de calor. Segons informen fonts municipals, els agents locals permetran aquest divendres i dissabte l’accés a les zones habitades de les urbanitzacions de Tordera Parc, Mas Mora i Sant Daniel però es prohibirà accedir als boscos no habitats des d’aquestes urbanitzacions.

Pel que fa al parc Montnegre-Corredor, tant avui com demà es mantindran els accessos oberts, però es comptarà amb punts d’informació esporàdics on, tant els agents de la Policia Local com els ADF informaran sobre els risc d’incendi i la necessitat d’extremar les precaucions al bosc.

Per la seva banda, Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) manté durant el dia d’avui la fase d’alerta del pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT), per l’elevat risc d’incendi generalitzat a tot Catalunya, així com les altes temperatures i la disminució de les humitats. També, el Departament d’Interior ha fet públic tot un seguit de consells preventius davant la possibilitat d’incendis forestals, així com una guia específica per a urbanitzacions i cases aïllades.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per