dimecres, 23 de maig de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

S.O.S. de Robafaves

Imatge: robafaves.com

La llibreria Robafaves de Mataró està passant una situació molt delicada i ha demanat a través d’un comunicat donatius per evitar el seu tancament. L’emblemàtica llibreria mataronina, que necessita 250.000 euros abans del proper 25 de juliol, ha començat a rebre els primers ingressos.

Segons els socis de la cooperativa, la crisi els “ha tocat de ple en el pitjor moment”. La llibreria ha de fer front a les obligacions derivades de l’endeutament amb l’objectiu “d’ampliar, diversificar i millorar la nostra oferta”, apunten. També han reconegut que “segurament no sempre hem sabut actuar amb l’encert necessari per sobreviure en el món dels negocis”.

La feina desenvolupada des dels anys 70 del segle passat per Robafaves ha estat reconeguda en diverses ocasions i guardons com la Creu de Sant Jordi, el Llibreter de l’Any, el Llibreter Més Destacat en la Promoció del Llibre Català, Premio Nacional a la Mejor Labor de Difusión Cultural, Premio Nacional de Literatura Infantil, entre d’altres.

En el supòsit que no aconsegueixin els diners necessaris per evitar el tancament, els membres de la cooperativa han avançat que tornaran els donatius rebuts a les persones que s’ho sol·licitin.

2 comentaris per a “S.O.S. de Robafaves”

  1. Per què? ha dit:

    Vau invertir més en el totxo que en la cultura, potser? Us vau allunyar del poble i ara reclameu el seu ajut.

  2. […] L’estiu passat, aquesta emblemàtica llibreria mataronina va proclamar un SOS públic demanant donatius per evitar el seu tancament. Foto: […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per