buy diflucan online uk propecia online store i want to buy promethazine codeine where to buy unique hoodia in south africa differin gel buy uk
dimarts, 17 de juliol de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El PSC, satisfet per la reorganització de PUMSA

Pisos promoguts per PUMSA | Foto: Street View

Aquest dimarts 13 de març es va celebrar un consell d’administració extraordinari de la societat municipal Promocions Urbanístiques de Mataró S.A. (PUMSA) on es va presentar i aprovar la proposta de reorganització del grup empresarial format per PUMSA, Prohabitatge i GINTRA. El Cap del grup municipal socialista a l’Ajuntament de Mataró, Joan Antoni Baron, s’ha mostrat “satisfet” de l’evolució que ha seguit aquest tema en els darrers mesos. En aquest sentit, Baron ha apuntat que si inicialment la proposta del govern passava per acomiadar a la meitat de la plantilla del grup PUMSA, “ara, només s’acomiaden quatre persones”.

El Cap del PSC de Mataró ha assenyalat que, a més, “s’han activat altres mesures com la incorporació d’alguns treballadors i treballadores a llocs de treball existents o de creació immediata en d’altres empreses municipals i serveis municipals, la reincorporació dels treballadors municipals en excedència i la reducció del sous”. Joan Antoni Baron ha afegit que “aquesta nova proposta ha estat possible gràcies a la tasca del Grup municipal socialista que va votar a favor el pressupost de PUMSA a finals de l’any passat condicionant aquesta proposta de reorganització.”

Finalment, Baron ha remarcat que la proposta presentada ahir ha estat treballada i acordada amb els treballadors i treballadores de la societat, “per a nosaltres condició imprescindible per poder donar-hi suport”, ha conclòs.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per