dimarts, 19 de juny de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Serhs gestiona un hotel al cor de Barcelona

Hotel Rivoli Rambla | Foto: Serhs Hotel

Seguint el pla d’expansió anunciat l’any 2010, Serhs ha incorporat el primer hotel urbà del grup al centre de Barcelona. Segons avancen fonts del grup amb seu a Pineda de Mar, es tracta del “primer pas” cap a l’expansió en el segment d’hotels urbans a la capital catalana. Aquesta iniciativa s’ha acomplert mitjançant un contracte de llarga durada que permetrà al grup pinedenc gestionar l’emblemàtic Hotel Rivoli Rambla, un 4 estrelles ubicat en els edificis dels números 126 i 128 de les Rambles de Barcelona.

L’hotel es troba situat al centre de Barcelona, molt proper a Plaça Catalunya, i compta amb accés a diverses línies de metro i autobús, i a pocs minuts de l’Aerobús, el bus que porta a l’aeroport. Disposa de 126 habitacions on hi conviuen una barreja d’estils i materials nobles i innovadors.

Amb la incorporació del Rivoli Rambla 4*, que passarà a ser Hotel Serhs Rivoli Rambla ****, la Divisió Serhs Hotels disposa ja de 15 hotels en propietat i gestió, i acompleix un dels seus objectius bàsics que era aconseguir gestionar, entre altres, un hotel a Barcelona i un a Sao Paulo.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per