dimarts, 24 de abril de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La peatonalització de Tordera enfila recta final

Zona peatonal | Foto: Aj. Tordera

Tordera iniciarà el proper dimecres 28 de març la peatonalització definitiva dels carrers del nucli antic. Segons informa el consistori, aquest tancament definitiu arriba després d’haver-se resolt les incidències detectades durant el període de prova que s’ha allargat tots els dimecres dels darrers mesos. Les mateixes fonts informen que durant aquesta fase provisional, els veïns i comerciants han manifestat les seves propostes, dubtes i incidències sobre el tancament, així com també s’ha formalitzat la instal·lació de la nova senyalització de la zona d’aparcaments i de la zona de vianants.

Amb la peatonalització definitiva dels carrers dels centre es tanca el projecte de pacificació del trànsit al nucli antic, que va començar fa tres anys amb l’arranjament de les voreres del carrer Mes. A aquest projecte cal sumar-hi l’arranjament i asfaltat del pàrquing centre vila, la nova distribució dels accessos al pàrquing i la instal·lació dels sistemes de tancament.

Per altra banda, de cara als pròxims mesos l’Ajuntament de Tordera ha avançat que està estudiant la possibilitat d’impulsar un nou projecte de dinamització del centre a través de les subvencions europees FEDER.

Carrers peatonals

A partir de dimecres vinent, i de manera definitiva, el centre romandrà tancat al trànsit des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre. Els carrers peatonals seran el de Sant Ramon – a l’alçada de la cruïlla amb carrer Doctor Trueta -, carrer Ciutadans, Creus, Sant Bartomeu i Plaça Església. Els veïns i comerciants podran accedir a la zona peatonal a través del comandament que els ha lliurat el consistori durant el període de prova.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per