buy bactroban nasal ointment buying glucophage online buy cheap tamoxifen citrate buy clomid and nolvadex online buy generic zyban online
dimarts, 21 de agost de 2018
Diari Maresme | Independent i Comarcal

‘Tots els alumnes havien estat evacuats’

Foto: Google Maps

La Direcció de l’escola Antonio Machado de Mataró ha informat a la nostra Redacció que, en relació a l‘incident que es va produir el passat 21 de març al centre, tots els alumnes ja havien estat evacuats abans que arribessin els serveis d’emergència.

El cap d’estudis i director en funcions de l’escola Antonio Machado de Mataró, Rubén Garcia, ha explicat que el “fet real va ser que la funda d’un fluorescent va escalfar-se massa, i aquest material – ignífug – va emetre només fum” que va ser detectat pel detector i que va fer saltar l’alarma. Garcia desmenteix així que dues classes de l’escola estiguessin encara a l’interior del centre quan van arribar els serveis d’emergència.

Segons la Direcció, tots els alumnes van ser evacuats i van sortir fins a la pista del pati de primària abans que arribessin els esmentats serveis d’emergència i, “fins que aquests no van explicar als equips directius que es podia entrar a l’edifici, no es va fer”. En aquest sentit subratllen que l’evacuació es efectuar amb “tota normalitat i sense cap incident”.

1 comentari per a “‘Tots els alumnes havien estat evacuats’”

  1. […] un fet que consideren “d’extrema gravetat”. Per la seva banda, la Direcció del centre ha desmentit aquesta […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris
produït per